Nejvyšší model fotoaparátu od Panasonicu je na trhu již nějakou dobu. Díky tomu víme, že jde v praxi o lepší fotoaparát, než by se mohlo zdát laikovi podle rozlišení snímače, což je pro nezkušené uživatele často nejdůležitější parametr. GH4 se 16MPx rozlišením je jednoduše jeden z nejlepších fotoaparátů na trhu s citlivostí až ISO 25600 a sériovým snímáním s rychlostí 12 snímků za sekundu.

Nejsilnější stránkou GH4 je však funkce, kterou využije jen omezená skupina lidí. Nahrávání 4K videa je zatím jen pro profesionály nebo pro nadšené domácí kameramany, kteří mají Ultra HD televizi nebo plánují její brzké pořízení. I samotné fotografie jsou ale nejlepší ze všech fotoaparátů Panasonic.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
Newsletter

Týden s technologiemi Otakara Schöna

Události posledního týdne ve světě technologií podle Otakara Schöna

Editor rubriky Tech Otakar Schön pro Vás vybírá nejzajímavější nebo nejzásadnější události ze světa technologií, které se odehrály v uplynulém týdnu. Každý pátek v podvečer najdete ve své mailové schránce.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru